Kézilabda

2023.04.24. 20:11

Műtétje után a kórházból üzent Mariana Costa

A játékos a szombati meccsen szenvedett súlyos sérülést. Most megírta, erősebben tér majd vissza, mint valaha.

Mariana Costa

Forrás: Napló-archív

A kórházból üzent csapattársainak a szombati Magyar Kupa-elődöntőn megsérült Mariana Costa. Mint arról már többször is beszámoltunk, a DVSC Schaeffler játékosa annyira szerencsétlenül ütközött saját kapusával, Catherine Gabriellel a Győr elleni meccsen, hogy többszörös arccsonttörést, állkapocscsont-törést és agyrázkódást szenvedett. Először a tatabányai kórházba, majd a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikájára szállították, ahol meg is műtötték.

A Debrecen brazil játékosa később a közösségi oldalán gratulált csapattársainak a bronzérem megszerzéséhez, valamint beszámolt arról is, hogy túl van a jól sikerült műtéten, és már a felépülésre koncentrál, szúrta ki az Origo.

Szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak, amiért mindent megtettek, hogy velük érezhessem magam, és hogy a végsőkig küzdöttek az álmainkért. Nagyon büszke vagyok magunkra! Gratulálok, lányok! A műtét jól sikerült, most már a felépülésen a sor. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki üzenetet küldött, sokat jelentenek számomra és jobban érzem magam tőlük ebben a nehéz időszakban

– írta Costa a bejegyzésben, hozzátéve: erősebben fog visszatérni a pályára.

A DVSC-vel kapcsolatos további hírekért kövesse megújult Facebook-oldalunkat!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában