Kézilabda

2023.03.04. 14:43

Grosch Vivien érkezik a DVSC Schaffler csapatába

A jobbszélső játékosnak szimpatikus a debreceni klub játéka.

A játékos úgy gondolja, nem lesz gondja a beilleszkedéssel

Forrás: NEmzeti Sport-archív

Ahogy azt korábban megírtuk, Mariana Costa távozik a DVSC Shcaeffler kézilabdacsapatától nyáron. A debreceni klub azokat a posztokat, ahol ez megoldható szeretné magyar játékosokkal megoldani – tudatta a klub szombati közlésében.

Így esett a szakmai vezetés választása a korábbi junior válogatott 25 éves jobbszélsőre, aki Dunaújvárosban nevelkedett, játszott Vácon és az MTK-ban is.

– Nagyon örültem a DVSC Schaeffler megkeresésének, hiszen olyan helyre kerülök, amely előrelépés a karrierem szempontjából – mondta el Grosch Vivien. – Számomra szimpatikus, ami Debrecenben történik, tetszik a csapat játéka, s az, hogy magyar fiatalokra épít a Loki. Az európai kupaszereplés is fontos számomra, bízom benne, hogy jövőre is fantasztikus hangulatú EL-meccseket játszik majd a csapat. Vácon dolgoztam együtt Szilágyi Zoltánnal, Kácsor Gréti és Hámori Koni pedig a csapattársam volt, de a válogatott keretben is találkoztam több jelenlegi debreceni játékossal, úgyhogy nem lesz gond a beilleszkedéssel – zárta a játékos.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában