Kézilabda

2023.03.04. 10:27

Mariana Costa: „Nehéz lesz elhagyni a klubot, ahol otthon érzem magam”

Nyáron távozik a DVSC Schaeffler csapatától a brazil kézilabdázó.

A debreceniek büszkék a brazil játékosra, hogy a hajdúságiakkal játszik

Forrás: Napló-archív

Mariana Costa tagja volt a 2013-ban, Szerbiában világbajnoki aranyérmet szerző brazil válogatottnak, dán és osztrák bajnokként érkezett Debrecenbe, ahol hamar letette a névjegyét. Fantasztikus embert, fantasztikus játékost ismertek meg a személyében csapattársai, rengeteget profitált vele a DVSC Schaeffler. A debreceniek büszkék arra, hogy itt játszik – olvasható a klub szombati közlésében.

Az alakulat stratégiája azonban az, hogy azokon a posztokon, ahol lehetséges, magyar játékosokat szerepeltessen, ezért más megoldást kerestek a brazil kézilabdázó helyére.

– Nehéz lesz elhagyni a klubot, ahol otthon érzem magam – fogalmazott Mariana Costa. – Imádom a szurkolóinkat, akik mindig hihetetlen hangulatot varázsolnak a Hódosba. És természetesen hiányozni fog mindenki a DVSC-ből: a csapattársaim, az emberek, akik segítenek a mindennapjainkban és gondoskodnak arról, hogy minden adott legyen számunkra, hogy csak a játékra kelljen koncentrálnunk. 

De a búcsúig még vár ránk néhány meccs és ezek minden pillanatát együtt kell élveznünk! Szóval, csináljuk meg, érjük el a céljainkat 

– mondta a játékos.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában