Labdarúgás

2023.03.10. 18:00

Keleti rangadó előtt a DVSC - videókkal

Forrás: Czinege Melinda

A Loki szombaton a Kisvárda vendégeként lép pályára az OTP Bank Liga 23. fordulójában. A Várkerti Stadionba nem győzni jár a Vasutas, hiszen tétmeccsen idegenben még sosem sikerült legyűrni a Szabolcs vármegyeieket. Szrdjan Blagojevics együttese most azonban joggal bízhat a három pont megszerzésében, s amennyiben ez összejönne, akkor meg is előznék riválisukat a piros fehérek. Előzetesen az összes vendég jegy elkelt, így a hajdúsági szurkolókra maximálisan számíthatnak Dzsudzsák Balázsék, ami kellő erőt adhat a keleti derbihez. A holnapi meccs apropóján összeszedtünk néhány emlékezetes találkozót a két gárda történelmében. 

Az első összecsapás 2018-ban rendezték a Nagyerdei Stadionban, amelyen 0-1-es félidőt követően 3-1-es DVSC-siker született. 

A következő cívisvárosi győzelemre majdnem pontosan egy évet kellett várni, ekkor a Loki 4–1 arányban múlta felül a szomszéd vármegyeieket. 

Újabb egy esztendőt követően szintén hazai pályán fogadta a Lokomotív a "Várkerti Vitézeket", s azóta is az utolsó sikerét aratta a DVSC, Varga Kevin pazar tekerését követően alakult ki az 1–0-s végeredmény. 

Az utolsó győzelem óta eltelt 3 évben még öt alkalommal találkoztak a felek, de egyszer sem sikerült a cívisvárosiaknak két vállra fektetni a szabolcsiakat. A két csapat örökmérlege szerint 12 meccsen négyszer született hajdúsági győzelem, hatszor kisvárdai, s kétszer döntetlen, így tehát van miért visszavágnia Bárány Donátéknak. 

A Kisvárda-DVSC találkozót szombaton 14 óra 30 perckor rendezik a Várkerti Stadionban. 

OK. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában