DVSC Schaeffler

2023.03.03. 10:47

Bordás Réka távozik a Lokitól

A DVSC Schaeffler pénteken délelőtt jelentette be, hogy saját nevelésű, válogatott beállós nem fogadta el a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, mert új kihívásokra vágyik.

Bordás Réka | Forrás: Napló-archív

Baba nem véletlenül lett a debreceni közönség kedvence – olvasható a dvsckezilabda.hu-n. A kézilabdás családból származó játékos – édesapja tagja volt a vb-ezüstérmes, olimpiai negyedik férfiválogatottnak – utánpótlás éveiben még átlövőként szerepelt, majd túl a nagykorúságon vált belőle beálló. Fokozatosan verekedte be magát a DVSC Schaeffler felnőttcsapatába, majd a válogatottba, s tavaly szerepelt a tokiói olimpián. A klub szerette volna meghosszabbítani Baba 2023-ban lejáró szerződését, ám a játékos ezt nem fogadta el.

 

– Életem egyik  legnehezebb döntése volt, de úgy éreztem, hogy a karrierem szempontjából muszáj meghoznom ezt a nehéz döntést

– mondta a DVSC honlapjának Bordás Réka. – Szeretnék még többet fejlődni és új tapasztalatokat szerezni. Nehéz szívvel hagyom itt a klubot és a várost, hiszen Debrecen a második otthonom, a DVSC pedig a második családom. Örökké hálás leszek a klubnak, a városnak, a szurkolóknak és nem utolsó sorban a csapattársaimnak és az edzőimnek. Nélkülük nem tartanék itt, ahol most – fogalmazott a magyar válogatott játékos.

A HAON értesülései szerint Bordás Réka a Ferencvárosban folytathatja a pályafutását. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában