Atlétika

2023.02.20. 10:12

Ismét országos bajnok a debreceni gátfutó – szoros volt a verseny

Kerekes Grétának is jól sikerült a hétvégi fedett pályás megmérettetés.

Szoros volt a verseny a 60 méteres gátfutáson

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Ahogy már korábban megírtuk, a Nyíregyházi Atlétikai Centrum adott otthont február 18-19. között a 49. Fedettpályás Atlétikai Magyar Bajnokságnak.

Jó hangulatban telt a bajnokság, rengeteg szurkoló látogatott el a téli versenyidőszak legnagyobb hazai megmérettetésére, hogy támogassák és lelkesítsék az ország kiemelkedő atlétáit.

A kétnapos viadalon a DSI Debrecen sportolói is megmutatták, mit tudnak, számos remek eredmény született: jeleskedtek rúd-, magas-, távol- és hármasugrásban is. Ám nem csak az ugró versenyszámokban kiválóskodtak a hajdúságiak. 

A debreceni születésű gátfutónak, Kerekes Grétának ismét sikerült bezsebelnie a bajnoki címet 60 méter gátfutáson – osztotta meg a sportoló Instagram oldalán a remek hírt.

Szoros volt a futam, ugyanis a miskolci Tóth Anna csak kis híján maradt le Grétától, de a debreceni atléta a tavalyi bronzérem után újra vissza tudott állni a dobogó legfelső fokára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában