Labdarúgás

2023.02.25. 16:22

Újabb győztes mérkőzésre készülnek Sándor Tamásék

A DEAC futballcsapata vasárnap 11 órától a DVTK II. otthonában játszik.

Vasárnap a diósgyőriek második gárdája lesz a DEAC ellenfele

Forrás: deac.hu

A Vasas második csapata elleni győztes tavaszi nyitányt követően a hét utolsó napján, 11 órakor idegenbeli mérkőzésen lép fel a DEAC a labdarúgó NB III. Keleti csoportjában. A fekete-fehérek 21 mérkőzésük után a negyedik helyen állnak a tabellán, mindössze két pont hátrányban a dobogós, 38 egységet gyűjtött Körösladánnyal szemben. Vasárnap a diósgyőriek második gárdája lesz az ellenfél, a miskolciak 22 meccsen 28 pontot szereztek, ezzel a 14. pozíciót foglalják el. Kijelenthető tehát, hogy a debreceniek a találkozó esélyesei, ám figyelmeztető jel: a DVTK II. augusztusban elvitte a három pontot a cívisvárosból – írja a deac.hu.

– Természetesen nagyon jó érzés volt, hogy az első tavaszi meccsünkön 3-0-ra megvertük az angyalföldieket – árulta el a DEAC csapatkapitánya, Sándor Tamás. – Ráadásul nemcsak nyertünk, hanem a játékunk is jó volt, és kellő agresszivitással párosult. A győzelmek jót tesznek a lelkeknek, szeretnénk, ha a borsodi találkozón is sikeresek lennénk – fogalmazott a játékos, hozzátéve, már alapos meccséhség volt bennük. – A felkészülés utáni első bajnokink a kis Loki ellen elmaradt a havazás miatt, ezért még inkább vártuk már az idei első tétmérkőzést. Nyilván az edzőmérkőzéseknek más hangulatuk van, ám megbeszéltük az öltözőben, hogy a nyitány miatt ne érezzünk különösebb nyomást, csak mutassuk meg azt, amire képesek vagyunk.

A középpályás nyilatkozata során a klubhonlap felvetette, hogy a múltkori vereségért van törlesztenivalójuk a DVTK II.-vel szemben. – Biztos, hogy nem lesz sétagalopp a kilencven perc, s persze benne van a fejekben: nem akarjuk, hogy egy gárda kétszer is megtréfáljon bennünket a pontvadászatban. A tavalyi miskolci meccsünkön is nagy küzdelemre késztettek bennünket, de az a célunk, hogy győzelemmel térjünk haza vasárnap – zárta mondandóját Sándor Tamás.

NB III., Keleti csoport, 23. forduló
DVTK II–DEAC
2023. 02. 26. (vasárnap) 11:00, Miskolc, DVTK Edzőközpont


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában