Labdarúgás

2023.02.28. 16:53

Gyorsan beilleszkedett új csapatába a DVSC-től távozó Gróf

Első meccsén rögtön a mezőny legjobbja lett.

Forrás: MW-archív

A téli átigazolási szezon utolsó napján igazolt Gróf Dávid a görög élvonalban szereplő Levadiakosz csapatához, amelyhez nemrég új vezetőedző érkezett, aki a magyar kapusnak szavazott bizalmat.

A 33 esztendős hálóőr kedden az M4 Sport Nemzeti Sporthíradó című műsorában elmondta, rendkívül gyorsan sikerült beilleszkedni, hiszen „kiváló az öltöző”, ráadásul vannak ismerős arcok is, mint a hétszeres magyar válogatott Vinícius Paulo, vagy Michal Skvarka, akivel a Ferencvárosnál játszottak együtt.

Az együttes élére nemrég nevezték ki Jannisz Petrakiszt, aki rögtön Gróf kapuba állításával próbált frissíteni a csapaton: húzása abban az értelemben bejött, hogy az Atromitosz otthonában elszenvedett 1-0-s vereség alkalmával a hálóőr lett a meccs legjobbja, a Panetolikosz ellen elért gól nélküli döntetlen pedig már pontszerzést eredményezett.

„Már csak kilenc mérkőzésünk van hátra, ki kell harcolnunk a bennmaradást, sok játékosnak a jövője is múlik ezen. A rájátszásban a közvetlen riválisainkkal találkozunk majd, el kell kezdenünk pontokat gyűjteni” - jegyezte meg Gróf.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában