Klubváltás

2023.02.10. 08:01

Még keresi a családi otthont a DVSC-től Görögországba igazoló Gróf

Ha minden összejön, a kapus harmincezer néző előtt védhet hétfőn.

Forrás: Napló-archív

A görög Levadiákoszhoz igazolt a magyar bajnok Gróf Dávid, miután szerződést bontott a DVSC-vel. A kapus a döntés hátteréről a Borsnak nyilatkozott.

Mivel 33 éves vagyok, egy hasonlóan előnyös lehetőségem már aligha lehet, ezért 2024-ig igent mondtam a görög élvonalban jelenleg 13. helyezett klubnak

– mondta a játékos, akit a klub ciprusi képviselője keresett meg, lenne-e kedve odaigazolni. Gróf a feleségével is konzultált, mielőtt meghozta a döntést. 

A kapusa klubváltással többek között a brazil-magyar Vinícius Paulo csapattársa lett. Öt kinti tréning után megállapította, remek közösségbe került, és éppen egy lakályos livadiái bérelhető házat igyekszik találni, elvégre felesége és a kislányuk, Tia hamarosan követi őt Görögországba.

– Remélem, a soros, AEK Athén elleni hétfő esti idegenbeli bajnokinkon már én leszek a kezdő kapus – aki 30 ezer néző előtt védhet, ha megkapja a lehetőséget.

A súlyos törökországi földrengéssel kapcsolatban elmondta, két edzés között értesültek a tragédiáról, de ő maga az egészből semmit sem észlelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában