Jótékonyság

2023.01.20. 16:51

Jótékonysági labdarúgótornát rendeztek a beteg gyermekekért

250 ezer forintos támogatást kapott a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika alapítványa.

Forrás: Molnár Péter

A Solar Panel Solutions Kft. számára kiemelt fontosságú terület a társadalmi felelősségvállalás, ezért a vállalat decemberben névadó szponzorként támogatta a Létavértesen megrendezett Bástya Kupa kispályás labdarúgótornát, hogy az ott gyűjtött adományokat jótékony célra ajánlhassa fel. A megújuló energiaforrásokkal foglalkozó cég képviselői, a torna főszervezője és együttműködő partnerei a befolyt összegből a Gyermekklinikán végzett kiemelkedő és pótolhatatlan gyógyító munkát végző szakemberek munkakörülményeinek javításához kívántak hozzájárulni.

Dr. Szabó Tamás, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika igazgatója kifejtette, a támogatást gyermekrehabilitációs célokra fordítják. Ennek aktualitását az adja, hogy a jelenleg is működő gyermektraumatológiai ellátás mellett sürgősségi központ fog létrejönni a gyermekek számára.

Bognár József, a Solar Panel Solutions Kft. értékesítési igazgatója hangsúlyozta, hogy nagyon fontosnak tartják a hátrányos helyzetű, valamint beteg gyermekek támogatását. – Hálásak vagyunk, hogy hozzájárulhattunk a Gyermekklinika fejlesztéséhez. A jövőben is szeretnénk fenntartani ezt az együttműködést – fogalmazott.

Tamás Márk, a Solar Panel Teremlabdarúgó Torna főszervezője felhívta a figyelmet, hogy ezentúl minden évben szeretnék megrendezni a jótékonysági tornát. Az adománygyűjtésről szólva hozzátette, hogy a DVSC játékosai által aláírt labdát és mezt is licitálásra bocsájtottak.

Panyiczki-Berényi Viktória

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában