Átigazolás

2023.01.31. 18:42

Gróf Dávid köszönetet mondott Debrecennek!

Örökre szívükben marad a város, hiszen a kislányuk, Tia is itt látta meg a napvilágot.

Gróf Dávid hálás Debrecennek és a DVSC-nek

Forrás: Molnár Péter

Ahogy arról portálunkon is beszámoltunk, kedd estére hivatalossá vált, hogy a DVSC-t elhagyva Görögországban folytatja pályafutását Gróf Dávid. A kapus hivatalos közösségi oldalán mondott köszönetet a városnak és a klubnak a közös évekért, melyet változástatás nélkül közlünk:

Debrecen városa! 


 

Köszönök mindent az elmúlt két és fél évért, ahogy az első naptól kezdve befogadtatok minket és sosem érezhettük magunkat idegennek. Debrecen örökre a szívünkben marad és nem csak azért, mert kislányunk itt látta meg a napvilágot. Most búcsúznunk kell, de tartsátok meg a szép emlékeket és engedjétek el a rosszakat, ahogy mi is tenni fogjuk. Köszönöm mindenkinek, akivel a DVSC sikeréért dolgozhattam. Számomra volt megtiszteltetés. Külön köszönet a klub vezetőségének és edzőinek, hogy nem álltak útjába ennek a lehetőségnek!A továbbiakban minden jót kívánok Nektek, a csapatnak pedig nagyon sok sikert a jövőben is!

 – írta Gróf Dávid.


MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában