Kézilabda

2023.01.24. 15:26

A héten két Loki-meccs lesz a Hódosban

Fontos mérkőzések várnak a DVSC Schaeffler együttesére, amely csütörtökön a Békéscsaba, vasárnap a Kisvárda csapatát fogadja a Hódosban.

A debreceniek előbb a Békéscsaba, majd a Kisvárda csapatát fogadják a Hódosban. A képen: Füzi Tóvizi Petra (balról) és Vámos Petra

Forrás: Napló-archív

Hosszú volt a hétfői napja a debreceni lányoknak, hiszen a hajnal négyórás kelés után Frankfurt és Budapest érintésével utazott haza a csapat Stavangerből, a vasárnapi EHF Európa Liga-csoportmeccs helyszínéről. A DVSC Schaeffler küldöttségét szállító busz délután háromkor gördült ki a Liszt Ferenc Repülőtér parkolójából, majd fél hat után néhány perccel érkezett meg a Hódoshoz – számolt be a dvsckezilabda.hu.

Nem sok pihenője maradt a játékosoknak, hiszen kedden reggel már kondiedzés szerepelt a programban. Csütörtökön pedig bajnoki mérkőzés vár a csapatra, az ősi rivális, Békéscsaba látogat a Hódosba, vasárnap pedig a Kisvárdát fogadják. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik.

A január 26-án, csütörtökön 18 órakor kezdődő DVSC Schaeffler–Békéscsaba mérkőzés előtt a debreceni klub akadémistái is pályára lépnek az NB I/B-ben – olvasható a klubhonlapon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában