Kézilabda

2022.11.09. 17:00

Minden erejével a visszatérésén dolgozik a DVSC irányítója

Csernyánszki Liliána szeptember óta nem lépett pályára.

Forrás: MW-archív

Már nagyon várja a visszatérést Csernyánszki Liliána, a DVSC Schaeffler irányítója, aki még nyáron, az ifjúsági válogatott vb-felkészülése idején szenvedett sérülést. Az irányító fájdalmat érzett a bal sípcsontjában, később kiderült, fáradásos törésről van szó – írja a dvsckezilabda.hu. Csernyánszki Liliána így idén eddig egy NB I-es és egy NB I/B-s meccsen lépett pályára, a kényszerpihenője szeptember óta tart. 

– Már nagyon hiányoznak a meccsek, a labda, a játék – mondta Csernyánszki Liliána. – A kilencedik héten, múlt szerdán készült egy kontroll röntgenfelvétel, ez alapján csapatorvosunk, Bazsó Tamás megállapította, hogy a sérülés helye csontosodott, de még nem teljesen jött rendbe. Kondizom, futok, felsőtestre erősítek, valamint gyógytornászunkkal, Kerék Laurával a lábam megerősítésén dolgozunk. A doktor azt mondta, hogy ami fáj, azt ne csináljam, ne erőltessem. Sajnos a csapattal még nem gyakorolhatok együtt, pedig mennék edzeni, nagyon rossz, hogy nem kézilabdázhatok. A tizenkettedik héten lesz újabb röntgen, bízom benne, hogy akkor már minden rendben lesz, és november végétől újra a többiekkel készülhetek – fogalmazott a fiatal irányító.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában