Futsal NB I.

2022.11.28. 20:45

Kétgólos előnyről bukott pontokat a DEAC

A Debreceni Egyetem férfi futsalosai már 3–1 is vezettek az Újpest ellen, de be kellett érniük egy ponttal.

Deiby (középen) gólt szerzett, de nem volt elég a győzelemhez az Újpest ellen | Forrás: Molnár Péter

A DEAC férfi futsalcsapata az Újpest gárdáját fogadta az NB I.-as alapszakasz 12. fordulójában. A fővárosiak a hetedik helyen állva 17 ponttal érkeztek a DESOK-csarnokba, Elek Gergő tanítványai pedig eggyel előzve őket a tabellán 21 ponttal várták a meccset.

A DEAC jó kezdte a meccset, a vendégeknek már az első percben a gólvonalról kellett menteniük, azonban a vezetést csak a félidő derekán szerezte meg a debreceni együttes, ekkor Rácz Zsolt szerzett labdát az ellenfél kapujánál és gyönyörűen kilőtte a hosszút. Az UTE azonban nem esett össze, a korábban hibázó Klacsák Bence aránylag hamar kiegyenlített egy remek berúgás-kombinációt követően. A szünetig ezt követően nem esett újabb találat, 1–1-nél jött a fordulás

A második félidőben igyekezett nyomást helyezni a DEAC ellenfelére, a 25. percben érett ez góllá, ismét Rácz talált be. Néhány minutummal később aztán Deiby Arango növelte az egyetemisták előnyét, immár 3–1-re vezettek. Azonban ezúttal sem adta fel az UTE, Suscsák szinte azonnal szépítettek Suscsák Máté révén. Hamarosan jött az egyenlítés is, Lipl Noel hatalmas gólt lőtt szabadrúgásból, így gyorsan 3–3 lett az eredmény. Ezt követően már nem változott az eredmény, így aztán pontosztozkodás lett vége.

BA

A tények

Férfi Futsal NB I., 12. forduló
DEAC–Újpest FC 3–3 (1–1)
Debrecen, DESOK-csarnok. Vezette: Szilágyi Norbert
DEAC: Krajcsi – Vass O., Harmati, Szatmári Á., Rácz Zs. Cserék: Tóth B., Deiby, Thiago, Sándor K., Harcsa, Szabó Á., Tóth B. Vezetőedző: Elek Gergő.
Újpest: Vámosi – Szeghy, Suscsák, Lipl, Harnisch. Cserék: Tyukász, Fasang, Klacsák, Dunai A., Horváth B., Kinics, Östör. Vezetőedző: Németh Péter.
Gól: 1–0 Rácz Zs. (8.), 1–1 Klacsák (10.), 2–1 Rácz Zs. (24.), 3–1 Deiby (27.), 3–2 Suscsák (29.), 3–3 Lipl (31.).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában