OTP Bank Liga

2022.11.05. 12:59

Blagojevics: „Elképesztő helyzet, ezért okosnak és türelmesnek kell lennünk”

A Vasas elleni meccs után, a játéknap végére a Loki az ötödik és a sereghajtó pozíció között szinte bárhol kiköthet.

Szrdjan Blagojevics

Forrás: Napló-archív

Nagyon fontos bajnoki vár a DVSC labdarúgócsapatára, hisz a mögötte mindössze két ponttal álló Vasas otthonában vendégszerepel vasárnap délután az OTP Bank Ligában. A debreceni klub honlapja a találkozóról a vezetőedzőt, Szrdjan Blagojevicset kérdezte. 

– Csak ismételni tudom magam, újra egy nagyon fontos mérkőzés áll előttünk, melyen egy erős csapat ellen lépünk pályára. Egyenlő esélyekkel indulunk, hiszen bármely gárda ellen győzhetünk, de veszíthetünk is. A legfontosabb, hogy a saját teljesítményünkre koncentráljunk és legyünk következetesek. Ha ez sikerül, akkor azt hiszem, tudunk majd úgy játszani, mint ahogyan a Kecskemét ellen a második félidőben. Ahhoz hasonló teljesítményt várok a csapatomtól – fogalmazott a DVSC vezetőedzője. – Mindenki kemény ellenfélnek számít, hiszen a tabella alján helyezkedő csapattól csak két pontnyira vagyunk, miközben egy pont választ el minket az ötödik helytől. Elképesztő helyzet, ezért okosnak és türelmesnek kell lennünk, valamint megpróbálni a tőlünk telhető legmagasabb színvonalat hozni a pályán – fűzte hozzá a tréner.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában