Terepkerékpár

2022.10.20. 11:51

Remek debreceni eredmények a cyclocross Magyar Kupában

Gyetkó Dániel (középen) és Vizi Gáspár (balra) kettős debreceni győzelmet arattak | Forrás: Trail Zone

A cyclocross Magyar Kupa-sorozat második fordulóján, Iszkaszetgyörgyön a debreceni DSI Cycling Team hét fő utánpótlás versenyzővel vett részt a derűs, száraz időben lezajló megmérettetésen – áll a klub közleményében. Az első kupafutam az U11-U13 korosztály versenye volt, amelyen rögtön DSI győzelem született. Kovács Béla az előző napi szlovák kupa futamban elért győzelmét kipihenve, higgadt versenyzéssel nyert, Gyetkó Péter a 11.helyet szerezte meg.

Az U17 korosztályban négy versenyző indult.

 

A kiélezett versenyben dupla debreceni dobogó született, Gyetkó Dániel első cyclocross MK győzelmét ünnepelte, Vizi Gáspár pedig ezüstérmes lett.

 

A teljes debreceni pódiumot Soós Olivér kerékpárjának meghibásodása akadályozta meg, ő végül 5. lett, Böszörményi László az országúti szakágból átkirándulva a 11. helyezést érte el.
U19-ben az EYOF-résztvevő országúti kerékpárosunk Csáki Szabolcs a 6. helyen végzett.

A DSI összességében eredményesnek titulálta a versenyt.

 

Látható a fejlődés a Velopark nyújtotta fix edzéshelyszín előnyeinek, és a sportolók, az edzők, illetve a szülők által a kerékpározásba fektetett komoly munkának köszönhetően

 

– hangsúlyozta a közlemény.

Következő cyclocross Magyar Kupa-verseny a debrecenbeni Veloparkban lesz november 27.-én.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában