Labdarúgás

2022.10.05. 14:52

Három meccset is Hajdú-Biharban játszik a magyar válogatott!

Az U17-es csapatba a DVSC-s Hornyák Csabát is meghívták.

Hornyák Csaba

Forrás: dvsc.hu

Behívták az U17-es magyar válogatott keretébe a DVSC 16 éves labdarúgóját, Hornyák Csabát – közölte a klub hivatalos honlapja. A keret vasárnap találkozik Budapesten, majd edzőtáborba vonul, illetve rangos mérkőzéseket játszik, mégpedig megyénkben. A korosztályos válogatott a jövő héten Debrecenben készül, és egy UEFA felkészülési torna keretében Debrecenben és Balmazújvárosban is pályára lép, olyan erős ellenfelek ellen, mint a portugálok, a spanyolok és a hollandok.

Hornyák Csaba 6 éves kora óta a debreceni labdarúgás vérkeringéséhez tartozik, a Loki Focisuli és a Debreceni Honvéd SE érintésével 2017-ben került a DLA-ra. Az előző kiírásban a saját korosztályában és egy évvel idősebbek között is bizonyíthatott. Ebben a bajnokságban is saját, U17-es csapatán kívül lehetőséget kaphat az U19-ben is. A modern szélső hátvéd megtestesítője, aki sokat segíti a támadásokat, szorgalma, munkabírása, és gyorsasága teszi különlegessé. A DVSC idén augusztus végén profi szerződést kötött a játékossal.

Az U17-es válogatott mérkőzései:

Magyarország – Portugália                               2022.10.13            18.15      Balmazújváros

Magyarország – Spanyolország                       2022.10.16            18.00     Balmazújváros

Hollandia – Magyarország                               2022.10.19            17.30      Debrecen, Nagyerdei Stadion

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában