Labdarúgás

2022.10.18. 11:17

A debreceni legenda elárulta, szerinte mitől olyan jó Dzsudzsák

Sándor Tamás úgy véli, megtalálták a csapatban a kapitány igazi helyét.

Dzsudzsák Balázs

Forrás: Napló-archív

A görögök elleni találkozón biztosan helyet kap a nemzeti tizenegyben a DVSC Dzsudzsák Balázs, és csak Marco Rossin múlik, hogy milyen hosszú időt tölthet a pályán. A DVSC játékosa nagyon készül a meccsre, és amióta megtudta, hogy a szövetségi kapitány ismét „beválogatja”, egyre jobb formába lendült. Legutóbb például, az Újpest ellen egy régi Dzsudzsit láthatott a közönség és a Debrecenbe látogató – talán éppen Dzsudzsák miatt – Rossi kapitány is  – írja a Ripost. Sándor Tamás, a Debrecen ikonja több éven át egy csapatban játszott Balázzsal, elismerően beszélt egykori csapattársa jelenlegi teljesítményéről.

Hogy mitől ilyen jó a Balázs? Szerintem megtalálták az igazi helyét a csapatban, abban a pozícióban, ahol most futballozik, nagyon jó teljesítményre képes

– kezdte Sándor Tamás a Borsnak. - Letisztultabb a játéka, rutinja pedig akkor is segítheti, ha éppen egy picit botladozna.

Sándor szerint Dzsudzsák ugyan vesztett a gyorsaságából – igaz, ezt a Újpest ellen szerzett parádés gólja előtti elfutásával cáfolni lehetne - de rugótechnikája, lövőereje ma is megsüvegelendő.

Sándor Tamás
Forrás: Napló-archív

Sándor Tamás nem tartja kizártnak, hogy volt csapattársa még meglepetést okozhat a szurkolóknak.

Azt gondolom, erőt ad Balázsnak és nagyon motiválja, hogy ismét magára öltheti a címeres mezt

– mondta. - Abban biztos vagyok, hogy buzog benne a bizonyítási vágy, meccsein látszik, milyen szintű labdarúgó. Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a magyar bajnokságot tilos összehasonlítani a nemzetközi meccsek szintjével, de ha Balázs be meri vállalni, hogy újra válogatott legyen, miért ne lehetne még ott a legjobbak között? – zárta szavait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában