Mutatjuk videón is!

2022.10.17. 09:51

Még a védő is kicsúszott a pályáról – Dzsudzsák villanását nem lehet elégszer végignézni

Szenzációs góllal nyitotta a vasárnapi meccset.

Forrás: M4 Sport

Egészen kiváló második félidőt lehozva 4–1-re megverte a DVSC az Újpestet az OTP Bank Liga hétvégi fordulójában, így Szrdjan Blagojevics csapata jelenleg a 7. helyen áll a tabellán.

A meccs első gólját Dzsudzsák Balázs szerezte egy nagyszerű szóló végén: a csapatkapitány nagyjából a félpályánál kapta meg a labdát, elindult a vendégek alapvonala felé, ott csinált egy visszacselt, betört a tizenhatoson belülre, és tűpontosan lőtt a hosszúba. A csellel az újpesti Abdoulaye Diaby annyira nem tudott mit kezdeni, hogy térdre rogyott, és a lendület még a pályáról is kivitte őt.

A gólról készült videót itt lehet megnézni.

A meccs utáni sajtótájékoztatón Blagojevics és Dzsudzsák is értékelt, utóbbi, mint arra az M4 Sport rámutatott, örömében mestere nyakába ugorva köszönte meg az értékes sikert. Videó erről is van, itt látható.

„Örülök, hogy sikerült egy nagyon fontos mecset megnyerni egy nagyon jó csapat ellen. Azt az arcát mutatja a csapat, amit szeretnénk. Jól jöttünk ki a hullámvölgyből, örülök, hogy eljutottunk arra a szintre, hogy amikor hiba van, tudjuk, mikor kell mérlegelni. A második félidőben abszolút domináltunk és irányítottuk a mérkőzést. Fontos lépés volt ez a győzelem ahhoz, hogy elinduljunk azon az úton, hogy nem lefelé szeretnénk nézni, hanem csatlakozni az élbolyhoz” – mondta Dzsudzsák a lefújás után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában