Salakmotor

2022.08.21. 13:57

Nagyot szólt a „dán dinamit”

A fináléban remekül rajtoló északi motorost nem tudta megelőzni Jason Doyle.

Forrás: Kiss Annamarie

Aminr arról beszámoltunk, a dán Niels Kristian Iversen nyerte a 47. Debrecen Nagydíjat, miután az 5 fős fináléban a leggyorsabbnak bizonyult, maga mögé utasítva Jason Doyle-t. A fináléban Iversen remekül kapta el a rajtot, hiába szorongatta Doyle, a „dán dinamit” nyerte a 47. Debrecen Nagydíjat. Második lett Doyle, harmadik Lahti, negyedik Jamróg, míg az ötödik hely Miesiacé lett.

Forrás: Kiss Annamarie

A győztes a Haonnak elmondta, kissé nehezen indult számára a viadal, hiszen először motorozott Debrecenben. –  De a finálé remekül sikerült, boldog vagyok a győzelemmel. A döntőben fontos volt a jó rajt, az utolsó három futamomra megtaláltuk a megfelelő beállítást, és a blokk is rendben volt, mert ezzel már volt gondunk korábban. 

Nagyon jó volt itt lenni, a pálya is kellemes meglepetés volt számomra,

 néhány helyen pattogott a motor rajta, de ennyi bőven benne van. Persze a hőség mindig megnehezíti a dolgunkat. Nagy ovál a debreceni, fontos volt, hogy jól húzott a motor, úgyhogy nagyszerű munkát végzett az egész csapat. Nagyszerű volt a közönség is, sokan kijöttek, remélem, jól szórakoztak – fogalmazott a skandináv pilóta. 

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában