Volt lucky looser verseny is

2022.07.04. 10:17

Jól célzott Kovács Patrik

A DEAC dartsosa eddig legjobb eredményét érte el országos versenyen

Július 2-án rendezték 141 nevezővel a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 5. fordulóját Budapesten, a KöKi Terminálban, ahol a DEAC dartsszakosztályát hét játékos képviselte – számolt be a klub homlapja.

A női mezőnyben Incze Éva Viktória 17. lett. A férfiaknál Kiss Imre és Szász Attila a 65., Oláh Bence Attila és Vályi Attila a 33. helyen végzett, míg Mező Balázs az első körös kiesését követően a lucky looser (szerencsés vesztes) versenyen döntőbe jutott, ahol szoros mérkőzésen (3-4) alulmaradt, így a 2. helyet szerezte meg.

Kovács Patrik a játéknapot egy 6-3-as győzelemmel kezdte Szalma Róbert ellen, majd formáját átmentve a következő mérkőzésen is ugyanazon végeredmény született Sebestyén Bálint ellen. A tábladöntőt Polonyi Zoltán ellen vívta, ahol végletekig kiélezett találkozón végül egy 101-es kiszállóval – 67,62-es körátlaggal – kvalifikálta magát a legjobb 16-ba,

ahol a többszörös magyar bajnok Takács Gábor várt rá.

Hosszú és szoros összecsapáson végül 7-6-tal a DÖ-MIK Darts Club játékosa nyert, Kovács Patrik pedig ezzel a 9. helyével az eddigi legjobb eredményét produkálta az országos versenyen. 

A következő fordulót majd szeptember 17-én rendezik.

HBN
 

Címkék#darts#DEAC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában