Darts

2022.05.13. 14:17

Pajzák Tamás ismét felzárkózott az élbolyra

Oláh Bence Attila tovább növelte előnyét a régiós ranglistán.

Forrás: DEAC-archív

Debrecenben tartották a Magyar Darts Liga kelet-magyarországi régiójának 10. fordulóját kedden – adott hírt a DEAC hivatalos oldala. Az Arany Bikák Darts Sportegyesület által rendezett megmérettetésre 35 nevezés érkezett, az egyetemisták színeit 11 játékos képviselte, közülük azonban csak Pajzák Tamásnak sikerült fellépnie a dobogóra. 

Pajzák Tamás a csoportjában a 6 megszerezhető pontból mindet begyűjtötte, így az élen zárt. Ennek köszönhetően a főtábla első körében erőnyerő volt, csak a legjobb 16-tól kezdte meg főági szereplését. Első mérkőzésén klubtársát, Varga Dánielt 4–1 arányban múlta felül, majd ezt követte szintén egy 4–1-es siker. Az elődöntőben szoros játékkal 4–2-re alulmaradt, emiatt végül a 3. helyen végzett. 

Folytatás Miskolcon 

A kiváló dartsos a bronz­érem után az összetett táblán újra az élbolyban foglal helyet, jelenleg hatodik, míg Oláh Bence Attila a verseny során szerzett 5. helyével tovább növelte előnyét a régiós ranglistán, jelenleg már 20 pont fórral vezeti a mezőnyt. Folytatás május 20-án, pénteken Miskolcon.

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában