Röplabda

2022.05.04. 13:18

A Jászberény együttese simán verte az Eötvöst

A vendégek esélyt sem adtak a debrecenieknek a szettgyőzelemre.

HBN

Forrás: Eötvös DSE

A felnőtt női röplabda NB I.-es bajnokság 5–8. helyéért történő rájátszásának utolsó előtti fordulójában a DSZC-Eötvös DSE azt a Jászberényt fogadta, akit az alapszakaszban otthon 3:2-re, idegenben pedig 3:1-re legyőzött. A rájátszásban viszont Jászberényben 3:2-es hazai siker született.

Jelentős hátrányba kerültek 

A vendégek kezdtek jobban, 1:5-ös előnynél már hazai időkérés következett. Ekkor még Tóth Kinga támadásával és Fehér Anna Ditta ász nyitásaival 6:5-re megfordította az eredményt a Eötvös, de ezt követően egy állásból 7:0-s periódussal ismét nagy előnyt szereztek a jászságiak. Egy kettős cserét követően kicsit közelebb kerültek Juhász Flóráék, de így is nagy különbséggel győzött a JRK gárdája. 

A második játszmában a tarthatatlan Sándor Renátának is köszönhetően végig vezetve duplázta meg előnyét a Jászberény. A harmadik szettben sem változott a játék képe, a hazaiak csak 0:7 után tudták megszerezni első pontjukat. Amíg a JRK szinte minden támadását ponttal fejezte be, addig hazai oldalon sok rontást követtek el a játékosok. Az összecsapást végül 3:0-ra nyerte a vendég Jászberény együttese.

Az Eötvös együttese a bajnokság utolsó fordulójában vasárnap 16 órakor a Veszprém otthonában vendégszerepel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában