Tánc

2022.04.24. 15:00

Valceres sikerek a csömöri ob-n

Szabadidős Országos Bajnokságot rendeztek szombaton Csömörön, a megmérettetésen a debreceni Valcer Táncstúdió fiatal táncosai is részt vettek. Geréb Lóránt és párja, Tapolcai Kincső Gyermek II. Latin kategóriában megszerezték az első helyet, így országos bajnokok lettek. A páros Standard kategóriában a második helyen végzett.

A táncstúdió emellett sok szép eredményt ért el, köztük két arany minősítést.

 

 

Jó napot kívánok.Farkas Zita vagyok.Kisfiam Geréb Lóránt 2022.04.23 án Szabadidőssport Országos Bajnokságon vett részt Csömörön.Ő a Valcer táncstudió táncosa.Monostorpályi lakos. 3 éve táncol.Párjával Tapolcai Kincsővel Hajdúsámson lakos elhozták Gyermek II.Latin kategóriába 1 helyet Országos bajnokok lettek illetve standard kategóriában a második helyet. Számos sok szép eredmény született a Valcertől formációban is két arany minősités.Köszönetett szeretnénk mondani Terdik Tasi Timeának , Budai Attilának a felkészítésért és Biró Csabának a rengeteg támogatásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában