Amerikai futball

2022.04.15. 19:08

Damien Thompson már pályára léphet vasárnap

Az amerikai játékosnak a válla sérült meg az első fordulóban.

Forrás: DEAC-archív

A Debreceni Egyetem amerikaifutball-csapatának játékosa a Budapest Titans ellen vállsérülést szenvedett, de a kezeléseknek hála ismét teljes erőbedobással várhatja a bajnoki folytatást. Néhány napra rá az amerikai játékos orvosi vizsgálatokon vett részt a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központban, ahol prof. dr. Szántó Sándor orvosigazgató vizsgálta meg a sokoldalú játékost. Szerencsére nem állapított meg komolyabb sérülést, de a fájdalmak miatt kezeléseket írt fel Damien Thompsonnak. 

– Érdekes kezelésen vettem részt, de érzem, hogy egyértelműen hatásos volt. Nyilván nem örültem annak, hogy az első meccsen megsérültem, de rengeteget segítettek nekem a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központban. Mágusokkal van tele ez az intézmény, hiszen újjávarázsolták a vállamat. Ennél nagyobb törődést el sem tudtam volna képzelni – hálálkodott a DEAC futója és safetyje. 

Damien Thompson már a Budapest Cowbells II. ellen pályára léphet vasárnap. 

HBN 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában