Labdarúgás

2022.03.14. 12:13

Baráth Pétert meghívták a felnőtt válogatottba

Baráth Péter

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi hétfőn kihirdeti keretét a márciusi felkészülési mérkőzésekre, ám a délelőtt folyamán már bejelentett három újonc labdarúgót – adta hírül a dvsc.hu.

 

Köztük van a DVSC 20 esztendős tehetsége, Baráth Péter is, aki eddig az U21-es válogatott alapembere volt, most csatlakozhat először a felnőttek közé.

 

– Egyáltalán nem számítottam rá, de nagyon boldog vagyok, hogy engem is meghívott a kapitány a válogatottba. Abszolút pozitív visszajelzés a számomra, ezek szerint jó úton haladok, nagy előrelépésként tekintek rá a karrieremben. A csapattársaim már gratuláltak, és persze az apukám és a barátnőm is nagyon örült a hírnek – fogalmazott Baráth Péter.

 

A nemzeti válogatott két felkészülési mérkőzésen lép pályára: március 24-én Szerbia lesz az ellenfél a Puskás Arénában, míg március 29-én Észak-Írország ellen játszunk Belfastban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában