Gólyahír

2022.02.04. 17:29

Bővült a DEAC-család: megszületett Vokla Roland kislánya

Olívia hagyja pihenni a sportolót a fontos mérkőzések előtt.

Vokla Roland | Forrás: Nemzeti Sport-archív

A DEAC-család bővült január végén, hiszen a jégkorongozó Vokla Rolandnak és feleségének megszületett kislánya, Vokla Olívia Nola.

 

A 25 esztendős játékos a Hajdú-bihari Naplónak számolt be újdonsült apaságának első napjairól. – Olívia január 27-én látta meg a napvilágot, tehát már több mint egy hete köztünk van. Szerencsére minden rendben ment a születésekor, kötelezően 48 órát kellett a kórházban tölteniük, ezt követően jöhettek haza hozzám. Nagyon izgatottan vártam az érkezésüket, már egy mérkőzéssel a hátam mögött. Olívia egész nyugodt baba, átalussza az éjszakákat, nyilván, ha éhes, vagy ha pelenkát kell cserélni, akkor felébred, de egyébként minden rendben van vele. Egyébként az utóbbit nem nagyon szereti, olyankor előfordul egy kis hiszti, de egyébként nagyon jó hangulatban telnek a napjaink – mondta a sportoló.

Vokla Roland és Olívia | Forrás: Vokla Roland-archív

A Debreceni Egyetem jégkorongozója elmondta, hogy elég sűrű hetük van, hiszen négy mérkőzést játszanak a bajnokságban, de szerencsére abból három hazai, így több időt tölthetnek együtt. – A találkozók előtti éjszaka külön szobában szoktam aludni, hogy megfelelően ki tudjam pihenni magam. Meccsnapokon délelőtt van egy rövid tréningünk, illetve kielemezzük az ellenfelet, de ezt követően délután is szoktam egy kis időt sziesztázni, amelyet már társaságban teszek meg Olíviával. Pénteken Újpestre utaztunk, a család otthon maradt, de a feleségem remekül bánik a kicsivel, valamint Olívia is nagyon ügyes, így nincs semmi probléma – zárta gondolatait Vokla Roland.

 

Arany Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában