Futsal

2022.01.09. 20:51

Sokáig szeretne menetelni a DEAC a Magyar Kupában

A Debreceni Egyetem alakulata megkezdi a szereplését a Magyar Kupában.

Forrás: DEAC

A DEAC férfi futsalosaira hétfő este a Nyírség elleni kupacsata vár. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén a hazai gárda várhatná a következő kör sorsolását. Az ellenfél az NB II. Keleti csoportjában jelenleg a hetedik pozícióban tanyázik, tizenhárom mérkőzés alatt tizenhárom pontot szerzett. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek leggólerősebb játékosa Pekk Tamás, a rutinos futsalos eddig nyolcszor köszönt be a bajnokságban - írja a deac.hu

 

A debreceni együttesnek a hétfői ütközet lesz az első tétmeccse 2022-ben. Szentes-Bíró Tamásék az NB I.-ben a felsőházért küzdenek, az alapszakasz hajrájának a negyedik helyről vághatnak neki.

 

Elek Gergő vezetőedzővel december végén készített a DEAC honlapja egy évértékelőt. A beszélgetés során a tréner elárulta, hosszú kupamenetelésben reménykedik.

 

– Nem akarjuk lebecsülni a Nyírség együttesét, de csalódás lenne, ha nem vennénk ezt az akadályt. Szeretnénk bejutni a Magyar Kupa négyes döntőjébe, bár sok függ a sorsolástól. Az előző idényben Fortuna nem fogta a kezünket, hiszen korán meg kellett küzdenünk a Veszprémmel idegenben, bízunk benne, hogy most kegyesebb lesz velünk – mutatott rá a szakember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában