Advent

2021.12.16. 13:44

Szeretetdobozokat ajándékozott a Loki

Tartós élelmiszerrel és táplálékkiegészítővel kedveskednek a rászorulóknak.

Rózsahegyiné Juhász Éva (balról) és Köstner Vilmos

Forrás: dvsckezilabda.hu

A DVSC Schaeffler játékosai, vezetői, valamint a DVSC Kézilabda Akadémia edzői és játékosai szeretetdobozokat töltöttek meg tartós élelmiszerrel – adta hírül a debreceni klub hivatalos oldala.

 

A DVSC Schaeffler évek óta aktív szereplője a Debreceni Karitatív Testület és a Református Szeretetszolgálat karácsonyi adománygyűjtő akciójának, amelyhez tavaly a DVSC Kézilabda Akadémia is csatlakozott.

 

A Loki sportolói és dolgozói idén is lelkesen töltötték a dobozokat, amelynek eredményeként majdnem százötven kilogrammnyi tartós élelmiszert gyűjtöttek össze. Amint arról beszámoltak, a támogatók is kivették a részüket a dobozok megtöltéséből, sporttáplálékkiegészítőket forgalmazó partnerük vitaminokkal tette változatosabbá a csomagok tartalmát.A családok számára ez a legszebb, legnyugodtabb időszak az évben. Bízom benne, hogy ez szép ajándékot jelent a rászorulók számára és szebbé tudjuk tenni az ünnepüket 

– mondta el Köstner Vilmos, a DVSC Kézilabda Akadémia tiszteletbeli elnöke. 

 

Köstner Vilmos Rózsahegyiné Juhász Évának, a Debreceni Karitatív Testület elnökének a megtöltött dobozokat a Bajcsy-Zsilinszky és Piac utca sarkától néhány lépésnyire, az Aranybika épületében berendezett Adventi Kuckóban adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában