Kiváló államvizsga

2021.12.13. 17:00

A padban is bizonyított a hokisok kiváló kapusa

Hetényi Zoltán ötösre államvizsgázott a Debreceni Egyetemen, de februárban folytatja is tovább tanulmányait.

Forrás: Napló-archív

A DEAC jégkorongcsapatának kapusa már korábban is beszélt arról, hogy civil foglalkozást választana magának az élsport utáni életben. Ennek kapcsán érkezett Hetényi Zoltán nagy mérföldkőhöz, ugyanis nemrégiben sikeres államvizsgát tett a Debreceni Egyetem vadgazda mérnöki szakán. 

 

A sokszoros magyar válogatott hálóőr erről beszélt a Hajdú-bihari Naplónak. – Nagy segítség volt, hogy a csapattól kaptam az államvizsga előtt egy-két szabadnapot, amit így teljesen a tanulásra tudtam fordítani. Úgy érzem, hogy kellően felkészültem, megtanultam az összes tételt, de szerencsére olyat is húztam, ami számomra a kedvesebbek közé tartozott. Így jól sikerült a vizsga, mindegyik kérdésre tudtam válaszolni, cserébe a bizottság megjutalmazott egy ötössel, úgyhogy nagyon boldog voltam – árulta el a DEAC hokisa. 

 

Hetényi Zoltánnak azonban korántsem ért véget a pályafutása a Debreceni Egyetemen, hiszen februártól az állattenyésztő mérnöki mesterszakon folytatja tovább a tanulmányait. 

 

BA 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában