Megye I.

2021.11.04. 10:52

Háromesélyes mérkőzések várnak a DEAC II és a DASE csapatára

Sűrűsödik a középmezőny a megyei élvonalban, a hétvégén a DEAC II a Bocskait fogadja, míg a DASE Nyíradonyba látogat.

Forrás: deac.hu

Három pont választja el egymástól a tabella 4. helyén álló Hajdúsámsont és a 13. helyezett Hajdúnánást a megye egyes bajnokságban. A népes középmezőny tagja két a két debreceni csapat, a kis DEAC és a DASE is, a következő fordulóban pedig mindkét együttesre kiélezett mérkőzés vár – írja a deac.hu.

A DEAC II szombat délután lép pályára. Katona László tanítványai a Bocskai SE alakulatát látják vendégül a Böszörményi úti Campus sportpályáján. A debreceniek soron következő riválisa a tabella 15. helyéről várhatja a cívisvárosi túrát, ám a kék-fehérek sincsenek jelentős lemaradásban az említett középmezőnytől, így hiba lenne lebecsülni őket.

A vámospércsi alakulat eddigi két győzelmét az Egyek és a DASE ellen aratta, Kovács Miklós legényei tehát saját bőrükön érezhették, milyen kellemetlen ellenfél a Bocskai. Nagy pofonba csupán a Hajdúsámson ellen szaladtak bele, a többi találkozón megszorongatták aktuális ellenfelüket, a bajnokaspiráns Monostorpályi például csak nagy nehézségek árán, 4–3-ra tudott nyerni Vámospércsen. Ami a DEAC második csapatát illeti, az elmúlt négy fordulóban nem tudtak nyerni a debreceniek, így égető szükségük lenne a három pontra, amit koncentrált és fegyelmezett játékkal be is gyűjthet Katona László együttese.

DEAC II–Bocskai SE

11.06. 13:30, Böszörményi úti Campus

A DASE mérkőzését kivételesen vasárnap rendezik, az agrárosok a Nyíradony otthonában folytatják bajnoki szereplésüket. Kovács Miklós tanítványai hatmeccses nyeretlenségi sorozattal a hátuk mögött kelnek útra, nem kell ecsetelni, hogy mennyire fontos lenne a három pont megszerzése.

A nyíradonyi alakulat egy ponttal és egy hellyel áll jobban, mint a DASE, a nyíradonyiak azonban meglehetősen hektikusan szerepelnek az idei szezonban; a Balmazújváros legyőzése például bravúrszámba ment, ám a többi élcsapatot nem sikerült megszorítaniuk, Monostorpályitól négyet, a Kabától ötöt, a Hajdúsámsontól pedig hatot kaptak. A DEAC II két hete 1–1-es döntetlenre végzett Nyíradonyban, s a keretek erősségét, valamint a jelenlegi formát figyelembe véve most is jó esély mutatkozik a pontosztozkodásra.

Nyíradony VVTK–DASE

11.07. 13:30, Nyíradonyi Sportpálya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában