Futball

2021.11.28. 17:11

Folytatódott a DEAC veretlenségi sorozata

A debreceniek a Salgótarján csapatát győzték le.

A DEAC futballistái a salgótarjániakkal csaptak össze vasárnap délután. A két csapat között elég nagy távolság volt a tabellán a forduló előtt (az SBTC a 18., Sándor Tamás legénysége pedig a 3. helyen állt), így a cívisvárosiak számítottak a találkozó esélyeseinek – közölte a deac.hu.

A vendégek már a meccs elején kezünkbe vették az irányítást, sorra dolgozták ki a lehetőségeket. A fölényük a 17. percben érett góllá, egy beadás után Székely Dávid fejese kötött ki a hazai kapuban. A 25 éves futballista ebben a szezonban már kilencedik alkalommal köszönt be az NB III. Keleti csoportjában. A folytatásban szintén főleg a salgótarjániak térfelén zajlott a küzdelem. A házigazda erejét felemésztette a védekezés, emiatt Tóth Dánielnek nem igazán akadt dolga az összecsapáson.

A DEAC teljesen megérdemelten nyert, ennek köszönhetően már hat játéknap óta veretlen. Virág Ákosék az évet a DVTK II otthonában zárják jövő vasárnap.

NB III Keleti csoport 19. forduló

SBTC-DEAC 0-1 (0-1)

Gólszerző: Székely Dávid (17.)

A DEAC összeállítása: Tóth D. – Soltész, Virág, Szabó K. (Rauf 76.) – Sándor, Sárosi, Spitzmüller, Jankelic – Bereczki (Sidibe 83.), Tochukwu (Trencsényi 76.), Székely (Szabó J. 94.). Vezetőedző: Sándor Tamás.

Ezek is érdekelhetik