Népszerű a foglalkozás

2021.11.16. 18:22

Együtt edzhettek a Debreceni Egyetem hallgatói

A deep work és a jóga órákon összesen százhatvanan vettek részt.

Fotó: unideb.hu

Tanórán kívüli sportfoglalkozásokat tartottak november 10-én a Debreceni Egyetem hallgatóinak a Sporttudományi Oktató Központban.

A két, egészen eltérő típusú foglalkozáson a deep work és a jóga órákon összesen százhatvanan vettek részt.

– A rendezvény célja az volt, hogy a Debreceni Egyetem hallgatóinak szervezett formában adjunk lehetőséget a tanórán kívüli sportolásra. A deep work edzés egy lendületesebb, erősebb, nagyobb fizikai aktivitással járó foglalkozás volt, a jógánál pedig inkább a mentális és fizikális ellazuláson, nyújtáson volt a hangsúly – mondta el a hirek.unideb.hu-nak Varga Katalin, a DESKI testnevelés és szabadidő sportkoordinátora, a program szakmai felelőse. Hozzátette: azért választották ezeket a foglalkozásokat, mert a hallgatók körében ezek a csoportos órák a legnépszerűbbek.

Ha a járványhelyzet engedi, az intézet folytatja a sorozatot; december 8-án, esti, gyertyafényes adventi jóga órára várják a hallgatók mellett az egyetem dolgozóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában