vízilabda

2021.11.03. 07:38

Az első pontjaira hajt a DVSE a szegediek ellen

20210908 Debrecen E.ON Férfi OB I. Osztályú Bajnokság férfi vízilabda mérkőzése DVSE - Szolnoki Dózsa. Fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Képen: Zsilák László (9)

Fotó: Napló-archív

A DVSE-Master Good a Szeged együttesét fogadja az E.ON Férfi OB I. alapszakasz 6. fordulójában szerdán 19 óra 15 perctől a Debreceni Sportuszodában.

Süveges Máté alakulata eddig mind a négy bajnokiját elveszítette az idényben, különösen a Kaposvár elleni összecsapás lehetett igen fájó, hiszen akkor nagyon közel voltak a pontszerzéshez a hajdúságiak. A szegediek az eddigi öt bajnokijukból kettőt megnyertek, hármat pedig elveszítettek. A Miskolcot idegenben, míg a szentesieket legutóbb hazai pályán fektették két vállra, de nem bírtak a Ferencvárossal, a Szolnokkal és az OSC Újbudával. A két gárdának eddig egy közös ellenfele volt a pontvadászatban: a szolnokiaktól egyaránt kikaptak hazai pályán, a Szeged 13–8-ra, míg Kósik Somáék 13–6-ra. Remélhetőleg ezúttal a cívisvárosiaknak jön majd ki jobban a lépés.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában