Röplabda

2021.10.18. 12:39

Röplabdatornát rendeztek Hajdúböszörményben a hétvégén

Az eredmények felemásan alakultak a böszörményiek számára.

Forrás: Hajdúböszörmény város hivatalos Facebook-oldala

A Hajdúböszörményi Torna Egylet röplabda szakosztálya október 16-án hazai bajnoki fordulót rendezett a Torma Ágnes országos ifjúsági bajnokság részeként. A HTE U19-es leány röplabdacsapata az érdi Delta Röplabda SE csapatát és az Újfehértói Sport Klub gárdáját fogadta a Hajdúböszörményi Bocskai István Általános Iskola sportcsarnokában megrendezett fordulón – olvasható Hajdúböszörmény város hivatalos közösségi oldalán. A HTE-es lányok magabiztosan kezdtek az USK ellen, és ezt a magabiztosságot végig meg is őrizték a mérkőzés során, így az első mérkőzést szettvesztés nélkül 3-0 arányban megnyerték.

Fotó: Hajdúböszörmény város hivatalos Facebook-oldala

A böszörményiek a második mérkőzésüket a Delta Röplabda SE ellen játszották, ahol az első két játszma igen szorosan alakult (20:25, 21:25), azonban a Hajdú-Bihar megyeieknek nem sikerült szettet nyerniük, ellenfelük összeszedettebben és pontosabban játszott. A Delta SE ezt a precíz játékot folytatva a harmadik szettet is megnyerte, így a HTE jelenleg a második helyen áll a csoportban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában