rehabilitáció

2021.09.22. 16:06

Kiújult Hodossy-Takács Sámuel sérülése, nincsenek jó híreink a kiváló debreceni atlétáról

Versenyezni azonban minél előbb szeretne.

20210516 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló Atlétikai Csapatbajnokság keleti elődöntője az Oláh Gábor utcai Atlétikai Centrumban. képen: Hodossy-Takács Sámuel magasugró

Fotó: Napló-archív

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola magasugrója a tallinni U20-as Európa-bajnokságon szenvedett bokasérülést a nyáron egy rossz mozdulatot követően, azóta már azonban versenyzett a világbajnokságon. Kíváncsiak voltunk, hogy teljesen rendbe jött-e már.

Mindent megtesz a fedett pályás szezonjáért

– A rehabilitációmra fókuszálunk jelenleg, az utolsó három versenyt el kellett engedjük szeptemberben, mivel sajnos kiújult a bokasérülésem, jobbnak láttuk, ha nem kockáztatunk inkább – mondta a fiatal tehetség a Hajdú-bihari Naplónak. Úgy érzi, az Eb után a vb sem úgy sikerült számára, ahogy azt eltervezték, de ahogy már nála oly sokszor megszokhattuk, ezúttal is pozitívan tekint a jövőbe. – Októbertől kezdem remélhetőleg a felkészülést a téli szezonra. Úgy szeretném megcsinálni az alapozást a fedett pályás időszakra, hogy ne legyen probléma, a szezon eleji jó formát szeretném elérni újra – mondta a debreceni atléta.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában