futsal

2021.09.12. 15:12

Ki-ki meccsen folytathatja jó sorozatát a DEAC

Rácz Zsolt szerint a Debreceni Egyetem alakulatának előnyt jelenthet a hazai pálya.

Fotó: deac.hu

A válogatott szünet után folytatódik a férfi futsal NB I. 2021/2022-es szezonja, amelynek eddigi mindkét játéknapját győztes mérkőzéssel zárta a DEAC csapata. A pihenő alatt sem tétlenkedtek a játékosok, hiszen a kemény edzések mellett a Kistarcsa ellen edzőmeccset is játszottak, ezzel formában tartva magukat – olvasható a deac.hu-n.

„A szünet folyamán Szentes-Bíró Tamás és Serestyén Szabolcs nélkül kellett felkészülnünk (Szentes-Bíró a felnőtt, Serestyén pedig az utánpótlás-válogatottal edzett – a szerk.), ennek ellenére is hasznos és tevékeny időszakot tudhatunk magunk mögött. Az előző két forduló akadályait sikerrel vette a csapat, nagyon értékes pontokat szereztünk. Védekezés terén elégedett vagyok a teljesítményünkkel, azonban a támadásban még lehet hova fejlődnünk” – nyilatkozta a klubhonlapnak Rácz Zsolt.

A DEAC hétfőn az Aramis alakulatával mérkőzik meg, a budaörsiek az első találkozójukat 7-4-es győzelemmel zárták a TFSE ellen.

„Az Aramis egyesületébe a Fradi futsalcsapatának megszűnésével több meghatározó játékos igazolt, tehát nem lesz könnyű dolgunk. Ezzel a gárdával szemben minden évben ki-ki meccset vívunk, ezért az idén is egy hasonló szintű megmérettetésre számítok. Azonban mivel hazai pályán fogunk játszani, ezt megpróbáljuk kihasználni, és előnyt kovácsolni belőle” – mutatott rá a 22 esztendős futsalos.

Rácz Zsolt ebben az évben összeszedett egy lábsérülést, amelyből azóta már teljesen felépült, és várja a lehetőséget, hogy újra bizonyíthasson.

„Nagyon jó érzés volt újra pályára lépni, és a TFSE ellen gólt szerezni. Nehéz meccs vár ránk az Aramis ellen, de bízom abban, hogy sikerül jó eredményt elérnünk”

– zárta mondandóját Rácz.

Férfi futsal NB I., 3. forduló

DEAC-Aramis SE

2021.09.13. (hétfő) 18:30, DESOK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában