Kosárlabda

2021.09.28. 09:02

DEAC: szebb kezdésről álmodni is aligha lehet

Milenko Topics együttese négy nap alatt két bajnokit is lejátszott a múlt héten, eddig százszázalékosak.

20210922 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló DEAC - Hübner Nyíregyháza Blue Sharks NBI/A férfi kosárlabda mérkőzés. képen: Milenko Topics vezetőedző

Fotó: Napló-archív

Villámrajtot vett a Debreceni Egyetem NB I.-es férfi kosárlabda-csapata. Először az újonc Nyíregyházát verték meg (79–65) hazai pályán, majd a Pécs otthonában arattak magabiztos sikert (88–63). – Sokkal jobban játszottunk a PVSK ellen, mint az első fordulóban a Nyíregyháza ellen – mondta a vasárnapi mérkőzés után a szerb tréner, aki hozzátette, hogy érzése szerint végig kontrollálták a pécsi meccset és koncentráltan kosárlabdáztak. Elmondta azt is, hogy mi lehetett szerinte a győzelmük legfőbb kulcsa: – Sikerült limitálnunk a dobóikat, és a lepattanóharcot is magabiztosan nyertük meg, ez volt az a bizonyos kulcs, amely ahhoz kellett, hogy ilyen arányban tudjunk győzni. A jövőre nézve is van véleménye a DEAC vezetőedzőjének, Milenko Topicsnak. – Örülünk a sikernek, de még mindig tudunk ennél jobban teljesíteni, bízom benne, hogy a héten még egyet tudunk majd előrelépni játékban – mondta.

Pénteken 18 órától az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban fogadja a DEAC az eddig ötvenszázalékos teljesítménnyel álló (egy győzelem, egy vereség) Alba Fehérvárt.

PI

Borítókép: Milenko Topics boldog, de még jobb játékot vár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában