kézilabda

2021.07.27. 08:18

Edzőtáborban a Loki, műtik a gólkirálynőt

Kovács Annára a beavatkozást követően 6-8 hetes kihagyás vár.

DVSC Schaeffler - Győri ETO KC kézilabda mérkőzés 20-32

Fotó: Napló-archív

A Franciaország–Magyarország női kézilabda-válogatott mérkőzés után útra kelt a mátraházi edzőtáborba a DVSC Schaeffler együttese. A piros-fehérek szombatig edzenek a hevesi hegyekben, majd a hét egyfajta lezárásaként pénteken az FTC–MTK vegyes csapata ellen lépnek pályára gyakorlómérkőzésen.

Az edzőtáborba elutazott, de már a Nagybánya elleni múlt pénteki edzőmérkőzésen sem lépett pályára Kovács Anna, a Loki válogatott jobb­átlövője. Az előző szezonban 170 gólt szerző 29 esztendős magyar klasszis már egy ideje térdsérüléssel bajlódott, és az orvosok úgy döntöttek, szükség van egy korrekciós műtétre. A beavatkozást pénteken végzik el, a debreceniek házi gólkirálya várhatóan 6-8 hétig lesz harcképtelen.

A napokban tartották a Magyar Kézilabda Szövetségben a 2021/22-es szezon sorsolását. Az eseményen kiderült, hogy a Loki a Kisvárdát fogadja majd a pontvadászat nyitófordulójában szeptember második hétvégéjén, majd a következő körben Szombathelyre utaznak a hajdúságiak, utána pedig a Budaörs érkezik a Hódosba. Érdekesség, hogy a piros-fehérek a tervek szerint a felkészülés alatt kétszer is találkoznának a szabolcsiakkal, előbb augusztus 13-án Nyíradonyban, majd a szeptember 2-i utolsó edzőmeccsen Kisvárdán.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában