Sport

2021.06.18. 17:58

Mi lesz a nyári formával?

Sándor Nikolett debreceni fitneszedző biztat, de óvatosságra is int az edzésekkel kapcsolatban.

20210614 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Sándor Nuki újra fitness edzéseket tart.

Forrás: Kiss Annamarie

Fotó: KISS ANNAMARIE

Az újbóli nyitások révén Sándor Nikolett debreceni fitneszedző is újranyithatta a mozogni vágyóknak az edzéseit. – A saját csoportomnak online edzés formájában sikerült mozgást biztosítanom a koronavírus nehezebb időszaka alatt is – mondta a Hajdú-bihari Naplónak a tréner. – Egymásban is sikerült tartanunk a lelket, motiváltuk a másikat, így ezáltal magunkat is arra, hogy ne hagyjuk abba a mozgást otthon sem, jó érzés volt, hogy ennyire összetartóak is tudnak lenni az emberek – folytatta. A visszatérésről úgy nyilatkozott, hogy nehezen tudná leírni azt a boldogságot, amit akkor érzett, mikor megtudta, hogy újra személyesen találkozhat a csoportjaival. Annak pedig külön örült, hogy az edzeni járók is ugyanolyan boldogsággal fogadták a lehetőséget.

Örömben nem volt hiány

Sándor Nikolett | Fotó: Kiss Annamarie

– Edzőként picit mégis tartottam attól, hogy vajon a csapatom hányad része áll vissza újra az edzőteremben való sportolásra a jelenlegi korlátozások mellett. De pozitívan csalódtam, alig várták az emberek, hogy újra „szenvedjenek” az edzőtermekben. Fülig érő szájakat láttam, és hatalmas motivációval, kedvvel, örömmel jöttek vissza edzeni – mondta.

Az első érzéseiről azt is elmondta Sándor Nikolett, hogy nem csak a sportolás miatt volt ez jó, hiszen olyanok ők együtt, mint egy második család.

A fitneszedzőt megkérdeztük a közeli terveiről is, pihenést nem igazán említett benne: – A nyáron szeretném kiélvezni, hogy újra edzhetünk. Hiányoznak a sportnapok is, így remélem a nyári lendület után sor kerül egy nagyobb fitneszeseményre, ahol egész Debrecen újra megmozdulhat közösen, együtt, ahogy régen megannyiszor.

Végül rátértünk a mindenki által kedvelt témakörre, mégpedig a nyári test kialakítására, csak most abból a szempontból, hogy nemrég nyitottak a konditermek.

„Szeretném leszögezni, hogy a minden évben emlegetett ,,beach body” nem feltétlenül tavasszal vagy nyáron készül.”

Természetesen pár hét alatt már lehet változásokat elérni, pláne ha teljesen nem hagytuk el magunkat az elmúlt hét hónapban – részletezte az edző. A legvégén még annyit hozzáfűzött a mondandójához, hogy a rendszeres edzések mellett feltétlenül szükséges odafigyelni a táplálkozásunkra is, ha azt szeretnénk, hogy úgy fessünk a medence mellett a bikiniben, ahogy megálmodtuk.

PALÁNKI ISTVÁN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában