túl egy izgalmas idényen

2021.06.09. 21:21

Jutalmazta sportolóit a Hajdúböszörményi Torna Egylet röplabda szakosztálya

Ünnepélyes keretek között adták át az érmeket a sportolóknak, akik szép eredménnyel zárták a szezont.

Az U15-ös és az U19-es lány csapatok tagjait és Kiss Imréné edzőt Kiss Attila polgármester, és Komáromi Imre a HTE elnöke köszöntötte. Az U19-es csapat sportolóinak nyakába ezüst érem került, az U15-ös sportolók pedig a bronzérmet kapták. A z idény vége izgalmasan alakult, tájékoztatott Bertalan Imre a HTE röplabda szakosztályának technikai vezetője. A 2020/2021-es bajnoki évad zárásaként 2021. május 22. napján szombaton került megrendezésre a dr. Kotsis Attiláné U15-ös országos leány röplabda bajnokság keleti csoportjának döntő fordulója a hajdúböszörményi Városi Sport- és Rendezvényközpontban. A hazai rendezésű döntőn a HTE az Egri Városi Sportiskola és a Miskolci Sportiskola csapatait fogadta.

Fotó: Horváth Tamás

A bajnokság döntő fordulói során körbeverés alakult ki. A mérkőzést követően a játékvezetők megállapították, hogy a nyertes szettek arányát figyelembe véve a HTE U15 leány röplabda csapata a bronzérmet szerezte meg az MRSZ országos röplabda bajnokság keleti csoportjában.

Ez egy szép eredmény, hiszen a rendkívüli, számos kihívást magába rejtő és igen nehéz 2020/2021-es bajnoki évadban a HTE röplabdás lányai 23 csapatból a 3. helyen zárták a bajnokságot, elegánsan maguk mögé utasítva többek között – a teljesség igénye nélkül – a Kispest SE, a Viadukt SE, az UTE, a Gyöngyösi Röplabda SE, a Pénzügyőr SE továbbá Gödöllő, Szeged és Nyíradony csapatait, igen előkelő helyet szerezve ezáltal a tabellán.

A HTE U19-es női röplabda csapata pedig szintén izgalmas mérkőzésekkel a Hajdú-Bihar megyei Röplabda Bajnokság II. helyén végzett.

Szarvas-Szabó Kata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában