klubközi megmérettetés

2021.06.06. 20:50

Az ország legjobb táncosai versenyeztek Hajdúnánáson

Szombaton rendezték meg a versenytáncosok Felnőtt Ifjúsági latin, Junior Standard, Senior Latin, Profi Standard Ranglista és Klubközi versenyét Hajdúnánáson.

Fotó: Valcer Táncstúdió

A házigazda Valcer Táncstúdió vezetője, Bíró Csaba megköszönte, hogy a II. Bocskai Kupán a Hódos Imre Sport- és Rendezvénycsarnok a szép számú közönséggel fogadta a versenyre nevezett több, mint 150 párost. A versenyt a gyermektől a senior korosztályig hirdették 39 kategóriában – olvasható a szervezők közleményében.

Gáspár Patrik-Szondi Fanni | Fotó: Valcer Táncstúdió

A legjobbak között a legnépesebb, majd' 40 páros mezőnyben a felnőtt-ifjúsági latin ranglista versenyen az aranyérmet a Világ és Európa Kupa győztes Andrea Silvestri-Váradi Martina kettős nyerte, akik a versenyt rendező Valcer Táncsport Egyesület legjobbjai. Rajtuk kívül még 3 valceres páros verekedte be magát a legjobb 6 fináléjában.

A junior korcsoportban standard kategóriában a ranglista verseny győztesei Kiss Zsombor (Stúdió 2000) és Albert Emma (Szigó KTSE) lettek.

A társrendező Valcer Táncsport Egyesület vezetője, Terdik-Tasi Tímea elmondta, büszke arra, hogy 70 nevezéssel a legnépesebb csapattal álltak ki, a nyári szünet előtti egyik utolsó megmérettetésen.

1. hely: Andrea Silvestri-Váradi Martina

3. hely: Hidi Balázs (Valcer TSE)-Kis Violetta (Szilver TSE)

4. hely: Suti András Zsolt (Pro-Art Elit)-Tóth Katalin ( Valcer TSE)

6. hely: Gáspár Patrik-Szondi Fanni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában