jégkorong

2021.04.09. 15:44

Már az elődöntő után megjósolta a DEAC támadója, hogy megnyerik a Magyar Kupát

Mazzag Dánielt sérülés miatt cserélték le a Fradi ellen, a fináléra már kutya baja sem volt.

Fotó: deac.hu

A hétvégi Magyar Kupa-győzelmet követően előbb Vokla Rolanddal, most pedig Mazzag Dániellel készített hosszabb interjút a deac.hu. Az FTC ellen megvívott és megnyert elődöntő után az öltözőfolyosón sántikáló csatárt megkérdezte a klubhonlap, mit vár a döntőtől. Mazzag akkor habozás nélkül, teljes komolysággal közölte, hogy

„holnap én is ott leszek a jégen, és nyerni fogunk a Fehérvár ellen”.

Mint ismeretes, a szélső szavának állt; ott volt a DEAC kezdőcsapatában, és játékostársaival együtt kupagyőzelemnek örülhetett.

- Az elődöntő során már az első harmadban megsérültem, le kellett jönnöm a jégről, ezután a lelátóról követtem az eseményeket. Láttam, hogy a srácok hatalmas szívvel és akarattal küzdenek, ezért 100 százalékban biztosra vettem, hogy ilyen játékkal nem veszíthetünk! Tele voltam adrenalinnal, úgy éreztem, hogy ezt a meccset egyszerűen nem lehet kihagyni – mondta el az interjúban Mazzag Dániel. Hozzátette: bokafájdalmát a csapat fizioterapeutájának sikerült megszüntetnie. A nagy tét nem zavarta, inkább motiválta, hiszen számos barátja, egykori csapattársa ott volt az ellenfél együttesében.

A játékos nagyjából a hónap végéig pihenéssel tölti majd az idejét, ezután már kezdik az erőnléti edzéseket, a jeges tréning pedig augusztusban indul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában