Labdarúgás

2021.04.08. 11:13

A rangadók fordulója jön a Merkantil Bank Ligában

Parázs meccsek várhatók a hétvégén.

Fotó: Napló-archív

Az NB II. legjobb 6 csapata feszül egymásnak vasárnap, tehát nem akármilyen mérkőzések zárják a hetet a Merkantil Bank Ligában – mutat rá a dvsc.hu. A listavezető Loki az 5. helyezett, 8 mérkőzés óta veretlen, szerdán a Budaörsöt 5-0-ra legyőző Nyíregyházát fogadja az ősi rangadón 12.15-től a Nagyerdei Stadionban (tv: M4, élő).

A DVSC mögött 1 pont hátránnyal második Vasas a 6. helyen tanyázó, a bajnokságban a Loki után a legtöbb gólt szerzett Ajkát látja vendégül vasárnap (kezdés: 17 óra), míg a 3., szintén a feljutásra pályázó, régóta veretlen Gyirmót 16.30-tól hazai pályán a negyedik pozíciót elfoglaló Péccsel csap össze. A DVSC-nek jelenleg 63, a Vasasnak 62, a Gyirmótnak 59, a Pécsnek 58, a Nyíregyházának 50, az Ajkának 49 pontja van.

Így aztán vasárnap kora estére sok mindenre választ kaphatunk, tehát nemcsak a rangadók, hanem a válaszok fordulója következik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában