Kézilabda

2021.03.12. 14:54

Kölcsönben tölti a következő szezont a Loki átlövője

A keresztszalagsérülése után rehabilitációs munkát végző játékos az Érd csapatát fogja erősíteni.

Budapest 20200818 Kzilabda 2020 nk ni felkszlsi mrkzs edzmrkzs Ferencvros FTC Rail Cargo Hungaria Debrecen DVSC Fot Trk Attila Nemzeti Sport Alekszandra Vukajlovics

Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

Alekszandra Vukajlovics 2020 nyarán érkezett Debrecenbe. A fiatal szerb válogatott átlövő hároméves szerződést kötött a Lokival, s egyre jobb formába lendült, amikor szeptember 16-án, az Érd elleni idegenbeli mérkőzés első félidejének utolsó percében egy teljesen vétlen szituációban elszakadt a keresztszalagja – elevenítette fel a cívisvárosi klub honlapja. Vukaszra műtét várt, majd elkezdődött a rehabilitáció, a játékos nyáron már teljes értékű munkát végezhet. Egy ilyen folyamat után fontos a sok játéklehetőség, éppen ezért született meg a döntés, mely szerint Vukajlovics a következő szezont Érden tölti.

– Fontos számomra, hogy a felépülésem után minél több játéklehetőséghez jussak, erre lehetőségem lesz Érden – mondta Alekszandra Vukajlovics. – Horváth Rolanddal dolgoztam együtt Békéscsabán, tudom, hogy jó edző és bízom benne, hogy az irányítása alatt fejlődhetek és megerősödve térhetek majd vissza a DVSC-hez – fűzte hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában