Labdarúgás

2021.03.12. 16:58

Csalódottan nyilatkoztak a lokisták a kupakiesés után

Ugrai Roland és Bárány Donát is csalódott a kihagyott ziccerek és a kiesés miatt.

DVSC-Kaposvár Merkantil Bank Liga 28. forduló 2-0

Fotó: Napló-archív

A Magyar Kupa negyeddöntőjében a Loki 2–1-es vereséget szenvedett az MTK-tól a Nagyerdei Stadionban szerda este. A debreceni vasutasok egyedüli másod­osztályú csapatként jutottak el a sorozat legjobb nyolcas mezőnyébe, viszont az NB I.-ben a dobogóért harcoló fővárosi gárda nagy falatnak bizonyult. A DVSC a második félidőben hiába helyezett nagy nyomást a vendégekre és alakított ki sok lehetőséget, azokat kihasználni nem tudta, így kiesett a kupából. A találkozót követően a szünetben beálló Bárány Donát és Ugrai Roland beszélt a Hajdú-bihari Naplónak.

– Azt kérték tőlem a szünetben, hogy legyek sokat játékban, érkezzek a kapu elé és szerezzek gólt – kezdte Bárány, aki meglehetősen letörten nyilatkozott lapunknak. – Nagyon rossz érzés, hogy ennyi helyzetet kihagytam, illetve kihagytunk. Egyértelműen ezen ment el a ­meccs. Más volt egy első osztályú együttes ellen játszani, jobban felvállalta az MTK a futballt, mint az NB II.-es ellenfeleink általában szokták. Hetek óta azon vagyunk, hogy előrelépjünk a játék terén, remélem, hogy ez látszik is. Az adódó lehetőségeinket kell kihasználnunk – hangsúlyozta.

Ugrai Roland | Fotó: Nemzeti Sport-archív

Egyből a mély vízbe

A Debreceni VSC kedden jelentette be hivatalosan, hogy a korábban több NB I.-es csapatban és a görög élvonalban is megforduló válogatott támadó, Ugrai Roland szerződést kötött a klubbal az idény végéig. A 28 éves futballistának túl sok ideje nem volt akklimatizálódni, hiszen másnap már debütált is új együttesében. – Jól éreztem magam, nyilván nem vagyok 100 százalékos állapotban, de remélem, hogy hozzá tudtam tenni a csapat játékához. Sajnálom, hogy nem sikerült kiharcolni a továbbjutást, szerintem megérdemeltük volna. Nem volt sok idő megszokni az itteni közeget, hiszen szinte most találkoztam először a srácokkal. De ezt meg kell oldani. Legtöbbjüket ellenfélként azért ismertem már korábbról, és persze vannak, akikkel a válogatottban csapattársak voltunk. Kicsit furcsa szituáció volt, de nem okozott problémát – fogalmazott.

Bakos Attila

Borítókép: Bárány Donát beállása lendületet hozott a Loki játékába a szünet után

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában