kézilabda

2020.11.03. 17:58

Túl a műtéten a Loki átlövője

Alekszandra Vukajlovics sérült térdét Tatán operálták meg.

Fotó: dvsckezilabda.hu

Dr. Erdélyi Gábor szerint tökéletesen sikerült az operáció, s bár Vukaszra hosszú rehabilitáció vár, a legfontosabb lépéssel közelebb került a visszatéréshez – írja a dvsckezilabda.hu.

„Szuper volt a kórház, mindenki nagyon kedvesen bánt velem, jó volt ennyi optimista, mosolygó embert látni”

– mesél a tatai napokról Alekszandra Vukaljlovics a klubhonlapnak. „Már nagyon vártam a műtétet, s különösen akkor voltam boldog, amikor Erdélyi doktor, elmondta, hogy a porcommal nem volt baj, az oldalszalagom szépen meggyógyult, a keresztszalagpótlás pedig jól sikerült!” – tette hozzá.

Fotó: dvsckezilabda.hu

Vukasznak azért még segítségre van szüksége a mindennapokban, így a DVSC Schaeffler technikai vezetője, Vágó Marietta vette szárnyai alá, anyukája pátyolgatja őt Monostorpályiban.

„Nagyon aranyos Mara anyukája, úgy bánik velem, mintha a lánya lennék, kicsit el is kényeztet” – mondja nevetve Vukasz. „A gyógytornászunk, Posta Sarolt kétnaponta jön el hozzám, keményen dolgozunk, érzem, hogy egyre jobb a lábam, szerencsére semmi sem fáj! Nagyon hiányzik a csapat, remélem, hogy Saci megengedi, hogy kimenjek szombaton a Kisvárda elleni meccsre. Ha már nem játszhatok, legalább nézni szeretnék igazi kézilabdát!” – mondta el a Debrecen átlövője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában