Kézilabda

2024.05.29. 16:01

Több meghatározó játékos is elbúcsúzott

A zárófordulóban hét kézilabdázó utoljára bizonyíthatott a Debreceni Egyetem alakulatában.

Haon.hu

A DEAC, elöl a búcsúzó játékosok

Forrás: DEAC

A DEAC kézilabdacsapata múlt szombaton az Ajka elleni hazai bajnokival fejezte be a 2023/24-es szezont. Mándi Norbert tanítványainak nem jött össze a szép idényzárás, hiszen az ajkaiak 26–15-re nyertek a DESOK-ban.
A szurkolók a hétvégi meccsen láthatták utoljára ilyen összetételben az együttest, mivel több meghatározó ember sem marad. Visszavonult a csapatkapitány, Hornyák Zoltán, aki 2016 óta erősítette a klubot. Szintén befejezte a karrierjét Mórucz Ádám, ő tizenegy évet húzott le csapatban. Mórucz Ádám nem fog teljesen elszakadni a DEAC-tól, mivel technikai vezetőként számítanak rá az egyesületnél. Dobos Balázs pályafutásában szintén új fejezet kezdődik, a tapasztalt beállós NB II.-es alakulatot fog erősíteni az új idényben. Maródi Ádám bravúrjainak sem tapsolhatnak ősztől a DEAC-drukkerek, a kapus a hírek szerint NB I./B-s egyesület ajánlatára bólintott rá, számolt be a debreceniek honlapja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában