Időfutam ob

2020.08.19. 11:08

Pénteken elstartol a kerékpárosok országos bajnoksága

Debrecenben randevúzik a hazai országúti kerékpárosok színe-java.

Fotó: Vígh Attila

Az országúti kerékpárosok idei Időfutam Országos Bajnokságát augusztus 21-én, pénteken rendezik a Bocskaikert melletti pályán a DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület rendezésében. A versenyre több mint 170 nevezés érkezett 16 kategóriában, beleértve az U23-at és a WU23-at is. A 2020-as ob első indulója 10 órakor vág neki a 6 kilométeres távnak, majd korcsoport szerint 10, 15, 19, illetve 38 kilométeres távokon fognak elindulni a résztvevők egypercenként.

A férfi elit kategóriát övezi a legnagyobb érdeklődés, amelynek első rajtjai 12 óra 37 perctől várhatók, míg az utolsóként induló 10 versenyző 13 óra 30 perckor rajtol, ők már kétpercenkénti indítással – tudtuk meg a DKSI közleményéből.

A rajtlistát az érdeklődők ezen a linken megtekinthetik.

A rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében a Bocskaikert melletti 354. számú utat a verseny időtartamára lezárják a járműforgalom elől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában