Amerikai futball

2020.08.17. 16:26

Gladiátorok fogadták a Zsuzsi utasait – videóval

A DEAC Gladiators Day látogatói a 138 éves Zsuzsi Erdei Vasúttal érkeztek a helyszínre.

Fotó: deac.hu

Napsütés fogadta az érdeklődőket a DEAC Gladiators által szervezett vasárnapi eseményen. Amikor a Zsuzsi megközelítette a peront, csodálkozó arcok tekintettek ki a vasúti kocsikból: a Hármashegyaljára érkező felnőtteket és gyerekeket sisakba, valamint vállvédőbe öltözött Gladiátorok fogadták – számolt be a deac.hu.

Fotó: deac.hu

A kicsik nem ijedtek meg a nagy emberektől, inkább érdeklődve figyelték, hogy mit is csinálnak a védőfelszerelésbe bújt óriások. Az első alkalommal megrendezett DEAC Gladiators Day elnevezésű rendezvényen a Debreceni Egyetem amerikaifocistái edzésbemutatót tartottak a több mint 130 érdeklődőnek. Ezután a Gladiators játékosai bemutatták, hogy milyen a sportág mozgáskultúrája. Itt már nemcsak nézték a mozdulatsorokat a gyerekek, hanem megpróbálták utánozni az edzéseszközök segítségével. A „Keljfeljancsi” eléggé sokszor fogott padlót. A szülők elégedett mosollyal, míg a kicsik fülig érő szájjal szálltak vissza a Zsuzsira, megőrizve egy szép nap emlékeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában